Over ons

Pure Groningen is meer dan alleen een café. Het is een plek waar ambacht, creativiteit en kwaliteit samenkomen om een unieke eetervaring te creëren. Onze passie voor het bereiden van verse, smaakvolle traktaties is wat ons drijft en ons onderscheidt.

Pure Historie

Onze bakker, oprichter en creatieve kracht achter Pure begon ruim 10 jaar geleden in zijn eigen keuken te experimenteren met allerlei smaken en verkocht zijn producten in het hartje van Groningen aan de Vismarkt. Het gebruik van Pure en lokale ingrediënten waren voor hem heel belangrijk voor het creëren van de uniekste en lekkerste baksels.

De missie van Pure was om een gevoel van thuis en een gemeenschap te creëren. Het samenbrengen van mensen door de lekkernijen en tegelijkertijd een diep gevoel van comfort en verbondenheid te bieden.


Wij zijn heel dankbaar voor al onze gasten en fans die dagelijks langskomen in ons cafe.

Team Pure

Geïnspireerd door de visie van onze bakker heeft Pure een gepassioneerd team gebouwd met verschillende bakkers, jong professionals, barista’s en café medewerkers om dit over te dragen naar alle klanten.

Ons gezellige en gastvrije team staat altijd voor je klaar! Daarnaast kun je voor tips of keuzeadvies altijd terecht bij ons team, zij zullen voor je de beste keuzes aanraden op basis van uw behoeftes.

Pure / Donuts Online
Vismarkt 10, 9711KS, Groningen, Nederland
Tel: 050-3117999